Pridružite nam se

Ako ste

student završne godine ili master inženjer arhitekture sa ili bez iskustva /

bavite se dizajnom /

vizuelizacijom i prezentacijom projekata /

marketingom i komunikacijama u oblasti arhitekture /

i želite inventivno i intenzivno da se posvetite poslu, učenju i napredovanju ili

imate iskustvo u

konsaltingu /

kalkulacijama /

organizaciji i upravljanju gradnjom /

i želite da proverite Vaše iskustvo i znanje na terenu,

ako ste iz kompatibilnih struka kao što su

građevinska /

elektro /

hidro /

mašinska /

KANA projektni biro, kao otvoreni arhitektonski studio u kome svako može da pruži svoj doprinos razvoju jednog projekta ili konstantnom razvoju firme, pravo je masto za Vas.

Dinamika kojom se smenjuju različite faze projektovanja, različite namene objekata, različiti uslovi gradnje i urbanistički kontekst, različiti sistemi gradnje, konstrukcije i materijalizacije objekata, kao i brzina kojom se projekti realizuju, omogućiće Vam intenzivno i vidno napredovanje.

Prepoznaćete šta želite da radite – arhitektonske konkurse, detaljnu razradu izvođačkih projekata za potrebe aktuelne produkcije i tržišta, proveru svog rada u birou prilikom praćenja izgradnje objekata kroz usluge nadzora i upravljanja gradnjom koje nudimo našim klijentima, enterijere, brendiranje i predstavljanje firme, sistematizaciju ogromne arhivske građe za potrebe publikovanja i edukacije… Mi ćemo Vas podržati. Ako radite ono za šta postoji afinitet i interesovanje, Vaš dobar rezultat biće doprinos za sve nas.

Bez sputavanja razvijaćete se koliko ste ambiciozni, vredni i odgovorni u konstruktivnoj, kolegijalnoj i prijateljskoj atmosferi.

Svoj CV i portfolio nam možete poslati na email adresu office@kana.rs